Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Mart 2015 - 12:13 Yorum: 0

Edinho geçen sezonu arıyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısının en çok gol atan oyuncusu Erciyessporlu Edinho, bu sezon geride kalan 25 haftada düşük performans sergileyerek, ligde zor günler geçiren takımına beklenen katkıyı sağlayamadı

Edinho geçen sezonu arıyor

KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun ikinci yarısında en çok gol atan oyuncu unvanını elinde bulunduran Erciyessporlu Edinho, bu sezonun 25 haftasında kümede kalma mücadelesi veren takımına beklenen katkıyı sağlayamadı. 

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Kayseri Erciyesspor formasıyla geçen sezon çıktığı 15 maçta attığı 11 gol ve yaptığı 2 asistle mavi-siyahlı ekibin kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Portekizli oyuncu Edinho, bu sezon ise 19 karşılaşmada 7 kez rakip fileleri havalandırarak, ilk sezonundaki performansının gerisinde kaldı.

Sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle bazı maçlarda takımını yalnız bırakan Edinho, forma bulduğu karşılaşmalarda da gol yollarında fazla etkili olamadı ve kümede kalma mücadelesi veren takımına beklenen katkıyı sağlayamadı.

 Edihno, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak bu sezon geride kalan haftalarda iyi performans ortaya koyamadıklarını, ligde istedikleri yerde olmamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Sakatlıklar ve kart cezalarının performansını olumsuz etkilediğine dikkati çeken Edinho, "Geçen sezonun ikinci yarısında çok iyi bir dönem geçirmiştik. Attığım gollerle takımımın ligde kalmasına katkı sağlamıştım. Ancak bu sezona istediğimiz gibi başlayamadık, şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Geride kalan haftalarda daha fazla gol atarak, takımımı üst sıralara taşımak isterdim ama olmadı" diye konuştu.

- "Alt sıralardan kurtulacak potansiyelimiz var"

Fizik açıdan kendisini iyi hissettiğini dile getiren Edinho, şöyle devam etti:

"Lige milli maçlar dolayısıyla verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, daha da iyi duruma geleceğiz. Ligin bitmesine 9 hafta kaldı ve takım olarak küme düşme hattınını içinde bulunuyoruz. Biz kaliteli bir takımız bu 9 haftayı iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. Ben de bu takımın golcüsü olarak, kalan haftalarda forma şansı bulduğum maçlarda  atabildiğim kadar gol atarak, takımımı küme düşme hattından çıkarmak istiyorum. Takım olarak, alt sıralardan kurtulacak potansiyelimiz var."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber