Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Edirne Belediye Başkanı Gürkan:

"Edirne'de yapılacak yeni yolların kamulaştırma çalışmalarına başladık"

Edirne Belediye Başkanı Gürkan:

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne'de yapılacak yeni yolların kamulaştırma çalışmalarına başladıklarını söyledi. 

Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle sabah işe geliş ve akşamüstü işten çıkış saatlerinde kentteki trafiğin sıkıştığını belirtti.

E-5'teki yoğunluğu azaltmak için kentin kuzeyine ve güneyine yeni yollar yapacaklarını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Tunca Nehri kenarından devam eden ve Talat Paşa Mahallesi mevkisinde yer alan bir güney çevre yolu açıyoruz. Edirne'de yapılacak yeni yolların kamulaştırma çalışmalarına başladık. Bir diğeri ise Hadım Ağa mevkisinde bulunan Yeni TOKİ'den başlayarak doğrudan Trakya Üniversitesi'nin içine giren 50 metre genişliğinde 3 şerit, gidiş 3 şerit geliş, içinde bisiklet ve yürüyüş parkuru olan bir bulvar açmak istiyoruz. Bu bulvarda yeşil alanlar da yer alacak. Böylelikle E-5'e hem kentin güneyinden hem de kuzeyinden katılım sağlanacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber