Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2014 - 17:53 Yorum: 0

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a "ana" desteği

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ı annesi Ümmüş Gürkan makamında ziyaret etti

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a 'ana' desteği

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı annesi Ümmüş Gürkan ziyaret etti.

Annesinin elini öperek karşılayan Gürkan, annesini karşısında görünce heyecanlandığını söyledi.

Ziyaretin sürpriz olduğunu ifade eden Gürkan, "İnsan kaç yaşına ve hangi makama gelirse gelsin annesinin karşısında heyecanlanıyor. Annemin, ayağına sağlık, ziyaretime gelmesi sürpriz oldu ve beni çok mutlu etti. Ve 'anne' kelimesi yetiyor bazen gerçek sevgiyi anlatmaya. Annemin kalbinin temizliğini, bizleri yetiştirmek için verdiği emeği kelimelerle anlatmam imkânsız. Sadece benim annem değil tüm annelerimizin bizler üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyiz.  Yüce Rabbim tüm annelerimizi, başımızdan eksik etmesin, sağlıklı ömürler nasip etsin.” diye konuştu.

Ümmüş Gürkan da hayır duasını oğlundan hiç eksik etmediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Hiçbir anne için evlatları gözünde büyümüyor. Milletvekili oldu, şimdi Edirne Belediye Başkanı oldu; ama benim gözümde hep aynı. Evlatlar kadar değerli bir şey var mıdır bir anne için. Ve bir annenin evladının başarılı olduğunu görmesi kadar gurur verici bir şey var mıdır? Oğlum her zaman ailesine bağlı, dürüst, bizleri hiç üzmeyen, kırmayan bir evlat oldu. Ve şimdi oğlum, Edirne Halkı tarafından o kadar çok sevilmiş ki, onu Milletvekilliğinden sonra şimdi de Belediye Başkanı seçmiş. Annesi olarak elbette çok gururluyum, mutluyum. Oğlum Recep Gürkan’ın, Edirne’ye, Edirnelilere en iyi hizmeti sunacağını biliyorum. Ve benim gibi Edirnelilerde ona güvenmiş. Yüce Rabbim, yüzünü kara çıkartmasın. Her zaman dualarım onunladır.” 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber