Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Kasım 2014 - 12:33 Yorum: 0

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

"Beşiktaş karşısında tecrübesizlik sonucu galibiyeti kaçırdık"

Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Boyacıoğlu:

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, geçen hafta sonu Beşiktaş karşısında tecrübesizlik sonucu galibiyeti kaçırdıklarını bildirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden kulüpten yapılan açıklamaya göre, takım bu hafta sahasında Galatasaray Odeabank’ı konuk edecek.

Deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçında 93 - 85 mağlup olan Edirne Belediyesi Edirnespor, ligin 6. haftasında geçtiğimiz sezonun Türkiye şampiyonu ve Euroleague şampiyonu Galatasaray Odeabank ile 29 Kasım Cumartesi günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda karşılaşacak.

Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmanın 10 lira olan biletlerini öğrenciler 5 liradan alabilecek.

Karşılaşma öncesinde takımda sakat oyuncu bulunmuyor.

Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta Beşiktaş maçını uzatmada kaybettiklerini belirtti.

Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu aktaran Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Beşiktaş karşısında tecrübesizlik sonucu galibiyeti kaçırdık. Kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Şimdi geçtiğimiz sezonun hem Türkiye hem de Avrupa şampiyonu olan Galatasaray Odeabank’ı konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz ama biz de sahaya tüm gücümüzü yansıtıp, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Umarım seyir zevki yüksek, basketbol dolu, seyredenlere keyif veren bir maç olur. Her iki takımın da taraftarlarını spor salonunda görmek istiyoruz. Umarım tribünler tamamen dolar ve tribün açısından da güzel bir atmosfer oluşur."

Edirne Belediyesi Edirnespor ve Galatasaray Odeabank, iki hazırlık maçında karşılaşmış ve İstanbul’da oynanan hazırlık karşılaşmasını 71 - 46 ve Edirne’de oynanan Cumhuriyet Kupası maçını 63 - 57 Galatasaray Odeabank kazanmıştı.

 

- Destek çağrısı

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın Edirne halkının takımı olduğunu belirtti.

Takımı hep birlikte desteklemek gerektiğini vurgulayan Gürkan, şunları aktardı:

"Sezon başından bu yana başarılı maçlara imza atan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı bu maça da çok iyi hazırlandı. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Edirne Belediyesi olarak desteğimiz her daim sürecektir. Edirne halkının her maçta olduğu gibi bu zorlu maçta ve bundan sonra ki maçlarda da takımı yalnız bırakmayacağını umut ediyorum. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber