Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 18:13 Yorum: 0

Edirne Belediyesi gurbetçileri yalnız bırakmadı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda harekete geçen Edirne Belediye personeli, yaz tatillerini Türkiye'de geçirdikten sonra...

Edirne Belediyesi gurbetçileri yalnız bırakmadı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda harekete geçen Edirne Belediye personeli, yaz tatillerini Türkiye'de geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere geri dönmek için Pazarkule Gümrük Kapısı'na gelen gurbetçileri yalnız bırakmadı.

Türkiye'de çıkış yapabilmek için kuyrukta bekleyen gurbetçilere iyi yolculuklar dileyen Edirne Belediyesi personeli, aynı zamanda gurbetçilere su ikram etti. Yaz tatillerini Türkiye'de geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere geri dönmek isteyen gurbetçiler Türkiye'nin Yunanistan'a açılan sınır kapısı olan Pazarkule'de, yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın talimatları doğrultusunda harekete geçen Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, yaz tatillerini Türkiye'de geçirdikten sonra çalıştıkları ülkelere geri dönmek için Pazarkule Gümrük Kapısı'na gelen Türk işçileri yalnız bırakmadı.

Edirne Belediyesi personeli, yaklaşık 36 derece sıcakta kuyrukta bekleyen Türk işçilere iyi yolculuklar dileyerek, su ikramında bulundu. Türk işçiler de kendilerini yalnız bırakmayan Edirne Belediyesi'ne ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber