Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Kasım 2014 - 10:53 Yorum: 0

Edirne Belediyesi "Kadın Bilgilendirme Merkezi" açacak

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi bünyesinde kadın sağlığı ile ilgili "Kadın Bilgilendirme Merkezi" açılacağını belirtti.Tanrıkulu, AA...

Edirne Belediyesi 'Kadın Bilgilendirme Merkezi' açacak

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi bünyesinde kadın sağlığı ile ilgili "Kadın Bilgilendirme Merkezi" açılacağını belirtti.

Tanrıkulu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşlılarla ilgili Edirne Belediyesinin çok fazla sosyal projesi olduğunu söyledi.

Bu çalışmalara ek olarak gelecek yıl "Kadın Bilgilendirme Merkezi'nin hizmete gireceğini ifade eden Tanrıkulu, "Biz her şeyimizi yaşlılarımıza borçluyuz. Yaşlılarla ilgili belediyemizin sosyal projesi çok fazla. Yalnız yaşayan yaşlılarımızın 15 günde bir evlerinin temizlenmesi ile ilgili bir projemiz var. Alo 188 arayarak yaşlılarımızı istediği yerden alıp hastaneye ve eve götürebiliyoruz. 2015 yılında kadın sağlığı ile ilgili Kadın Bilgilendirme merkezi açacağız.  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın verdiği destekle elimizden gelen şeyleri yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber