Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Edirne Belediyesi yeni koristlerini arıyor

Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'na yeni bay-bayan korist aranıyor.

Edirne Belediyesi yeni koristlerini arıyor

Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'na yeni bay-bayan korist aranıyor.

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında her yıl Edirnelilere ücretsiz konserler veren Türk Halk Müziği Korosu'na yeni sesler kazandırmak amacıyla seçmeler gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi bünyesinde oluşturulan Türk Sanat Müziği Topluluğu için ses ve enstrüman dalında seçmeler yapılacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Türk Sanat Müziği'ne gönül veren tüm vatandaşlarımızı seçmelere davet ediyoruz" dedi.

Edirne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'na ses ve enstrüman dalında gerçekleşecek seçmelere başvurular Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne 1 adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile başvuru yapabilecek ve seçmeler 25 Eylül 2016 Pazar Günü 13.00 ila 16.00 saatleri arasında Zübeyde Hanım Kadın Lokali'nde gerçekleşecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber