Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Edirne heyetinden bakan Müezzinoğlu’na ziyaret

Önceki dönemde Edirne Milletvekili olarak mecliste yer alan ve Sağlık Bakanlığı görevinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atanan...

Edirne heyetinden bakan Müezzinoğlu’na ziyaret

Önceki dönemde Edirne Milletvekili olarak mecliste yer alan ve Sağlık Bakanlığı görevinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atanan Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, Edirne Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve yaklaşık 150 kişilik Ak Partili grup ve STK temsilcileri tarafından, bakanlığını tebrik etmek üzere ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Merkez İlçe Başkanı Kerem Arda, Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, Keşan İlçe Teşkilat Başkanı Muzaffer Güven, Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, Meriç İlçe Başkanı Şeref Tütüncü, Lalapaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, Süloğlu İlçe Başkanı Metin Yılmaz ve Edirne merkez ve ilçelerindeki STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

Edirne ve ilçelerinden otobüslerle ve kendi araçları ile hareket eden grup, Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı toplantı salonunda, Bakan Müezzinoğlu ile saat 18.00 civarında bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na atandıktan sonra Edirne heyetinin Ankara çıkarması ile mutlu olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirnelilere teşekkür etti.

Sivil toplum örgüt yöneticileri, basın mensupları, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Bakan Müezzinoğlu, "2011 yılından bu yana Edirneliler ile çok güçlü bir gönül bağımız var. Edirne'yi daha iyi yerlere taşımak için el birliği ile mücadele edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Edirne ve Edirnelilerin yanındayım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber