Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

Edirne Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu

EDİRNE (AA) - Edirne İli Merkez İlçe ve Süloğlu İlçesi Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen mali genel kurulda,...

Edirne Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu

EDİRNE (AA) - Edirne İli Merkez İlçe ve Süloğlu İlçesi Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen mali genel kurulda, açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti seçimi yapılmasının ardından başladı.

 Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, mali genel kurulda yaptığı konuşmada, mali genel kurulların üreticiler ile istişare etme fırsatı sağladığını belirtti.

Üreticilere geçen bir yıl içersinde ve bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projelerle ile ilgili bilgiler verdiklerini aktaran Suiçmez, birlik olarak çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden etti.

Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarının devam edeceklerini ve meraların kiralanması konusunda da yetkililere seslendiğini dile getiren Suiçmez, "Edirne'de kiralanacak mera yok. Bizim meralarımıza dokunmasınlar. Bunun altını çiziyorum. Biz meralarımızı ıslah da ederiz bakımını da yaparız ve yapıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber