Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Edirne Valisi Şahin:

"Uzun Köprü'nün onarımına kısa sürede başlanacak"

Edirne Valisi Şahin:

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Uzun Köprü'nün onarımına kısa sürede başlanacağını söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamada, geçen hafta Ankara’da katıldığı toplantıda, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile konuyu görüştüğünü belirtti.

Bakan Yılmaz'a, "Köprü elden gidiyor" dediğini, Yılmaz'ın da hemen konuyla ilgileneceğini söylediğini dile getiren Şahin, şöyle konuştu:

"30 milyon liraya ihtiyaç var. Şu anda 6 milyon liramız var. 24 milyon daha inşallah en kısa zamanda gelecek. Uzun Köprü'nün onarımına kısa sürede başlanacak. Onarımın yanında köprünün çevresinde temizlik çalışması yapılacak. Köprünün üstündeki asfaltı da kaldıracağız. Tarihi köprüde asfalt olur mu hiç."

Şahin, Uzunköprülülerin istememesine karşın, köprünün ulaşıma da kapatılması gerektiğini vurguladı.

Köprünün gezi yolu olması gerektiğini ifade eden Şahin, bölgede ulaşımın sağlanabileceği modern bir köprü bulunduğunu anımsattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber