Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 10:28 Yorum: 0

Edirne Valisi Şahin:

"Öğretmenin toplumdaki yeri ve görevi önemlidir"

Edirne Valisi Şahin:

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Öğretmenin toplumdaki yeri ve görevi önemlidir" dedi.

Şahin, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmen Akademisi Vakfı arasında imzalanan hizmet içi eğitim protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada, öğretmenlerin bireysel ve toplumsal sorumluluğu olan gençler yetiştirdiğini söyledi.

Öğretmenin toplumdaki yeri ve görevinin önemli olduğunu aktaran Şahin, "Sorgulayan ve analitik düşünebilen, özgüven sahibi, kişisel gelişimin sürekliliği önemseyen, evrensel değerleri benimsemiş ve ülkenin kültür mirasına sahip çıkabilecek genç nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunacak öğretmenlerin yetiştirilmesine gereksinim vardır. İmzaladığımız protokolle bu ihtiyacın karşılanması hedeflenmiştir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürü Selman Behmuras tarafından protokol imzalandı.

Protokol kapsamında, il genelinde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde görev yapmakta olan yönetici ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik çeşitli eğitim programları düzenlenecek.

Öte yandan, öğretmenlerin uzaktan öğrenme platformu sayesinde eğitimlerine e-öğrenme şeklinde devam edebilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber