Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 19:03 Yorum: 0

Edirne Valisi Şahin, Erzurumlular'la buluştu

Erzurumlular Derneği'ni ziyaret eden Edirne Valisi Şahin'e cag kebabı ikramında bulunuldu oltu taşı tespih armağan edildi

Edirne Valisi Şahin, Erzurumlular'la buluştu

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'de yaşayan Erzurumlularla buluştu.

Edirne'de Yaşayan Erzurumlular Derneği'nde onuruna düzenlenen yemeğe katılan Vali Şahin, cağ kebabından tattı, yöresel bar oyunu oynayan Erzurumlular'a alkışlarıyla tempo tuttu.

Dernek Başkanı ve Edirne Kültür ve Turizm Şube Müdürü Necmi Asan'ın armağan ettiği oltu taşından yapılan tespihi teşekkür ederek kabul eden Vali Şahin, oltu taşı tespihlerin önemli bir el sanatı olduğunu söyledi.

Stres için tespihin önemli olduğunu ifade eden Vali Şahin, "Tespih deyip geçmeyin, tespihler insanın stresini alan yegane enstrümandır. Stresi için sigara alır derler ya asıl stresi tespih alır. Elektriklenmeyi alır, son derece önemli. Erzurumlular her zaman örnek insanlardır. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da dernek başkanı Asan'ın dernek sosyal tesisi için istediği arsa konusunu değerlendireceklerini kaydetti.

Dernekteki program Erzurum yöresi türkülerin okunması sonrası sona erdi.

Vali Şahin, dernekten ayrıldığı sırada bir gazetecinin Edirne Büyük Sinagog'a ilişkin açıklamalarını hatırlatarak "Sayın valim bir şey söyleyecekmisiniz" sorusunu "Yok, denecek bir şey yok, biz görevimizi yaptık" şeklinde yanıtladı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber