Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 29 Eylül 2016 - 13:33 Yorum: 0

Edirne’de 9 ‘merdiven altı’ eğitim kurumu kapatıldı

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 9 adet merdiven altı olarak tabir edilen kurumu kapatma kararı aldı.

Edirne’de 9 ‘merdiven altı’ eğitim kurumu kapatıldı

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 9 adet merdiven altı olarak tabir edilen kurumu kapatma kararı aldı. İl müdürlüğüne bağlı İzleme Takip Kurulları ekipleri, bir yıl içerisinde merkez ve ilçelerinde 9 adet kaçak eğitim faaliyeti veren iş yerlerini mühürledi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, korsan eğitim veren kurumlarla mücadelesi devam ediyor. Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bir yıl içinde merkezde 3, İpsala'da 1, Keşan'da 3 ve Uzunköprü'de 2 olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığından izni olmayan 9 eğitim kurumunu kapattı. İl müdürlüğüne bağlı İzleme Takip Kurulları, belli periyotlarda kentteki eğitim kurumlarını denetliyor. Valilik kararıyla izin belgelerini çat kapı sorgulayan İzleme Takip Kurulu, evrakları eksik olan kurumlar hakkında tutanak tutarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ediyor.

İl müdürlüğü tutanağa bağlı olarak, emniyet ve zabıta ekipleriyle kaçak eğitim veren kurumlarını kapatıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber