Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Temmuz 2016 - 17:13 Yorum: 0

Edirne’de FETÖ’cü 2’si “emniyet imam” 4 polis tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Edirne Emniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin "emniyet imamı" olduğu iddia edilen 2 kişi ve 2 polis memuru 4 kişi...

Edirne’de FETÖ’cü 2’si “emniyet imam” 4 polis tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Edirne Emniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin "emniyet imamı" olduğu iddia edilen 2 kişi ve 2 polis memuru 4 kişi tutuklanırken, 30 komiser ise gözaltına alındı.

Edirne'de FETÖ'nün dernek, vakıf ve okullarında "emniyet imamı" olarak görev yaptıkları tespit edilen Murat Kola ile Muharrem Altay, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 polis memuru ile eski polis İbrahim Arslan ve açığa alınan Aydın Çiçin tutuklanarak cezaevine gönderildi. 30 komiser ise, sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber