Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Eylül 2016 - 15:23 Yorum: 0

Edirne’de, FETÖ/PDY’den 3 vali yardımcısı ve bir kaymakam meslekten ihraç edildi

Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, daha önceden görevden uzaklaştırılan...

Edirne’de, FETÖ/PDY’den 3 vali yardımcısı ve bir kaymakam meslekten ihraç edildi

Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, daha önceden görevden uzaklaştırılan 3 vali yardımcısı ve bir kaymakam devlet memurluğundan ihraç edildi.

Resmi Gazete'de yayınlanan OHAL kapsamında, kamu personeline ilişkin alınan tedbirlere dair 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği, Edirne Vali Yardımcıları Salih Altınok, Ahmet Kaya ve Mustafa Serdar Bakır ile Lalapaşa Kaymakamı Faysal Yılmaz, devlet memurluğundan ihraç edildi.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz'daki askeri darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, görevinden uzaklaştırılarak tutuklanan Süloğlu Kaymakamı Numan Altay'ın ismi ise Resmi Gazete'de yayınlanan ihraç listesinde yer almadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber