Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Edirne’de Gaziler Günü törenle kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Edirne'de tören düzenlendi. Törene, Edirne Valisi Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Belediye...

Edirne’de Gaziler Günü törenle kutlandı

Edirne'de, 19 Eylül Gaziler Günü törenlerle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Edirne'de tören düzenlendi. Törene, Edirne Valisi Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çınar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gaziler ve aileleri katıldı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende Edirne Valisi Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çınar'ın kurumları adına çelenklerinin sunmasının ardından konuşmalarla devam etti. Anıt önündeki törenin ardından, Gaziler Günü korteji Saraçlar Caddesi'nden 25 Kasım Stadyumu'na kadar vatandaşların alkışları eşliğinde yürüdü.

Gaziler ve aileleri ile bir araya geldiler

Kortej sonrası, Gaziler Günü dolayısıyla organize edilen yemekte, Edirne Valisi Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salim Afgün, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Yemekte, gazilerle tek tek sohbet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, vatanımızın bağımsızlığı, bütünlüğü uğruna canlarını feda etmeyi göze olan gaziler ile şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber