Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Ekim 2022 - 22:34 Yorum: 0

Edirne’de Mevlit Kandili coşkusu

Edirne'de Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (sallallalahü aleyhi vesellem) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla yüzlerce Edirneli...

Edirne’de Mevlit Kandili coşkusu

Edirne'de Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (sallallalahü aleyhi vesellem) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla yüzlerce Edirneli kentteki camilere akın etti.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (sallallalahü aleyhi vesellem) dünyaya gelişinin kutlandığı Mevlit Kandili dolayısıyla yüzlerce Edirneli vatandaş, Selimiye Camii, Eski Camii, Üç Şerefeli Camii ve kentteki diğer camilere akın etti. Yatsı namazında camilerin yolunu tutan vatandaşlar, cemaatle birlikte namaz kılıp dua etti. Edirne İl Müftülüğü tarafından Peygamberimiz Hazreti Muhammed aleyhissalatü vesselamın dünyaya teşrif etmesinin yıl dönümü münasebetiyle bir dizi program düzenlendi. Mevlit Kandili dolayısıyla Eski Cami'de düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif'in okunduğu ve ilahilerin seslendirildiği program, salavatlar getirilmesinin ardından dualarla son buldu. Namazın ardından cemaate dışarıda kandil simidi ve lokum dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber