Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 06 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Edirne'de öğrencilere "Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi" dağıtıldı

EDİRNE (AA) - Edirne'deki öğrencilere, "Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi" dağıtıldı. İnönü İlkokulunda gerçekleşen programda, "Öğrencilerde Sosyal Güvenlik Bilincini Oluşturmaya ve Geliştirmeye...

Edirne'de öğrencilere 'Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi' dağıtıldı

EDİRNE (AA) - Edirne'deki öğrencilere, "Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi" dağıtıldı.

 İnönü İlkokulunda gerçekleşen programda, "Öğrencilerde Sosyal Güvenlik Bilincini Oluşturmaya ve Geliştirmeye Yönelik İşbirliği Protokol"ü kapsamında, "Güven ve Sağlıklı Yaşam" adlı çizgi film DVD'si ve hikaye kitabından oluşan "Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi" verildi.

Programa, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin Karbuz ile Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Adnan Kayıran katıldı.

Öğrencilere dağıtılan seride, obezitenin, diyabet, hipertansiyon, aterosklerotik damar hastalığı, solunum sistemi hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları, eklem hastalıkları ve psikolojik rahatsızlıklar gibi pek çok hastalıklara neden olduğu belirtilerek, hastalığa ilişkin önlemler anlatılıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber