Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Ağustos 2022 - 10:39 Yorum: 0

Edirne’de Ormanlık alanda çıkan yangın, büyümeden söndürüldü

Edirne'nin Uzunköprü İlçesine Mescit Mahallesi Ayrantepe mevkiinde, henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alanda başlayan yangını, rüzgarın...

Edirne’de Ormanlık alanda çıkan yangın, büyümeden söndürüldü

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde çıkan orman yangını büyümeden söndürüldü.

Edirne'nin Uzunköprü İlçesine Mescit Mahallesi Ayrantepe mevkiinde, henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı ormanlık alanda başlayan yangını, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek, otluk, çalılık ve ağaçlık, alana sıçradı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, yakındaki ekili tarım arazisine sıçramadan, İtfaiye ekiplerinin ve çevrede bulunan duyarlı vatandaşların kürek ve ağaç dalları ile 20 dakikalık erken müdahalesi ile söndürüldü. Olayda çok sayıda çam ağacı da zarar görürken yangının söndürüldüğünü fark eden vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Olay ile ilgili polisin inceleme başlattığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber