Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Ekim 2022 - 21:48 Yorum: 0

Edirne’de otomobil huzur evinin duvarına çarptı: 5 yaralı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde virajı alamayan araç huzur evinin istinat duvarına çarparak durabildi.

Edirne’de otomobil huzur evinin duvarına çarptı: 5 yaralı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde virajı alamayan araç huzur evinin istinat duvarına çarparak durabildi. Can kaybının yaşanmadığı kazada 5 kişi hafif yaralandı.

Kaza, Keşan-Uzunköprü karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.K. yönetimindeki 59 AAT 325 plakalı araç Uzunköprü istikametine seyir halinde iken Keşan yolu üzerinde bulunan Çağla Nur Huzur Evi'nin önünde virajı alamadı. Virajı alamayan sürücü aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bariyerlere, ardından istinat duvarına çarptı. Araçta yolcu olarak bulunan H.K., M.K., S.K. ve E.K. araçtan bir süre dışarı çıkamadı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ve bölgede olan Çarşı Mahalle Bekçileri'nin de yardımıyla araçtakiler çıkarılırken, kazada yaralanan araç sürücüsü İ.K. ve araçta yolcu olarak bulunan H.K., M.K., S.K ve E.K ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Duvara çarparak duran araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber