Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mart 2015 - 11:13 Yorum: 0

Edirne'de protokol nevruz kutlaması için sahaya çıktı

Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya'nın yönettiği maçta protokol üyeleri ile basın mensupları karşılaştı

Edirne'de protokol nevruz kutlaması için sahaya çıktı

EDİRNE (AA) - Nevruz kutlamaları kapsamında Edirne protokol üyeleri ve basın mensupları Süper Lig hakemlerinden Özgür Yankaya'nın yönettiği maçta karşı karşıya geldi.

Şükrüpaşa Sahası'nda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Adalet Komisyonu Başkanı Tayyip Özdurmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, Edirne Vakıflar Müdürü Osman Güneren, Edirne Basın İlan Kurumu Müdürü Ebubekir Günel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Edirne Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu'nun forma giydiği takıma karşı Edirne Basın Kulubü üyelerinden oluşan gazeteciler yer aldı.

Basın mensuplarının iyi başladığı maçta protokol üyeleri karşılaşmanın 20. dakikasından sonra ataklarını artırdı. Gole giden Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ın ceza sahasında düşmesi sonucu, hakem Yankaya penaltı noktasını gösterdi.

Gürkan, penaltıyı kullanmasını istediği maçı izleyen Vali Dursun Ali Şahin'i sahaya davet etti. Şahin, sol köşeye attığı topu filelerle buluşturdu.

Karşılaşmayı protokol üyelerinden oluşan takım 5-2 kazandı. Maç sonunda Edirne Basın Kulubü üyeleri Vali Şahin ve Belediye Başkanı Gürkan'a kupa takdim etti.

Sağlık Müdürü Kişioğlu da organizasyon için teşekkür ettiği kulüp üyelerine karanfil dağıttı.

-"Futbolda bir ilk yaşandı, seyirci gol attı"

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, yaptığı açıklamada, yaş ortalamasının oldukça yüksek olduğu maça seyirci olarak katıldığını söyledi.

Karşılaşmada seyircinin gol atmasının futbolda yenilik olduğunu belirten Şahin, "Seyircilerden birinin seçilip gol atabilmesi de olabiliyor. Bu bir dostluk maçıdır. Bu maçın sonucunda yenmek ya da yenilmek, sonucu değiştirmez. Ama şu bir gerçek ki bu sefer gazetecileri yendiğimiz için memnunuz" diye konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Edirne Basın Kulübü ve Edirne'nin veteranlarının futbol maçında buluştuğunu belirtti.

Dostça bir karşılaşmanın doğanın canlandığı baharın ilk gününe denk gelmesinin de ayrıca anlamlı olduğunu ifade eden Gürkan, "Tabi bu tür müsabakaların amacı yenmek ya da yenilmek değil, dostluğun tesis edilmesi ve ilişkilerin geliştirilmesidir. Edirne Basın Kulübü'ndeki arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz, başarıları daim olsun" dedi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak, Edirne Milli Eğitim Müdürü Özcan ve Sağlık Müdürü Kişioğlu da yaptıkları konuşmada Edirne Basın Kulubü'ne anlamlı organizasyon için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber