Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 05 Eylül 2018 - 12:23 Yorum: 0

Edirne’de salçalık domates izdihamı

Edirne'de bir markette salçalık domates izdihamı yaşandı. Sabahın erken saatinde salçalık domates almak için sıraya giren kadın ve erkek müşteriler,...

Edirne’de salçalık domates izdihamı

Edirne'de bir markette salçalık domates izdihamı yaşandı. Sabahın erken saatinde salçalık domates almak için sıraya giren kadın ve erkek müşteriler, görevlilerin kasaları tırdan indirmesiyle birlikte domatese hücum etti.

Edirne'de bir süper market, salçalık domatesin kilogram fiyatında indirim yaptı. Domatesin kilosunu 1 lira 99 kuruştan satan markette vatandaşlar, domates alabilmek için adeta sıraya girdi. Domates tırının gelmesini saatlerce bekleyen vatandaşlar, tırın gelmesiyle, ellerine poşetleri alarak hazırlandı. Görevliler, tırdan domates kasalarını marketin önüne indirir indirmez, vatandaşlar domatesleri poşetlere doldurmaya başladı. Daha fazla domates alabilmek için adeta yarışan giren kadın ve erkek müşteriler, kışlık yapımı için evlerinin yolunu tuttu.

Edirne’de salçalık domates izdihamı

Edirne’de salçalık domates izdihamı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber