Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:09 Antalya’da Hıdırlık Kulesi Seyir Terası projesi hızla ilerliyor13:08 Muş’ta etkili olan kar yağışı 102 köy yolunu ulaşıma kapattı13:08 Dursun Özbek: "Türk futbolunun geleceği önemliyse PFDK’nın alacağı kararlar...13:07 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...13:07 Galatasaraylı futbolculara özel üretilen formaların çalınmasına ilişkin dav...13:06 Zeytinburnu’nda iş merkezinde yangın çıktı: Hamsterini almadan dışarı çıkma...13:04 Çanakkale İftarı’nda öğrenciler buluştu13:04 Denizlerde fırtına uyarısı13:03 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor13:03 Tayland’da define avcısı göçük altında kalarak öldü13:02 Sarmaşık ve kedirgen bitkisi, yara iyileştirme özelliği sayesinde patente k...13:00 Bakan Işıkhan: “Deprem sonrası 34 bine düşen Adıyaman’daki sigortalı kişi s...13:00 Dursun Özbek: "Galatasaray olarak bu gerginliği tırmandıracak bir söylem iç...13:00 Hendek MYO öğrencileri teknik gezi için Düzce’deydi12:57 Malazgirt’te traktör ile otomobil çarpıştı12:56 Munzur Üniversitesi reyhan fidanlarını vatandaşlara ücretsiz dağıtacak12:56 Terziler, tuhafiyeciler ve konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi12:55 İstanbul’da yaban hayvanlarına ait yüzlerce tahnitin ele geçirildiği operas...12:54 Balık çok alan yok12:53 Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuy...
Sami Er
Asayiş 18 Eylül 2020 - 12:53 Yorum: 0

Edirne’de şaşkına çeviren olay

Edirne'de rampadan çıkarken bir anda traktörden ayrılan römork, kontrolsüz şekilde ana caddede seyir etti.

Edirne’de şaşkına çeviren olay

Edirne'de rampadan çıkarken bir anda traktörden ayrılan römork, kontrolsüz şekilde ana caddede seyir etti. Üniversite öğrencisinin evinin balkonundan görüntülediği olayda şans eseri can ya da mal kaybı yaşanmadı.

Olay, Edirne merkez Şükrüpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 14 Eylül günü saat 14.00 sularında meydana gelen kazada, rampadan çıkarken traktörün arkasında takılı bulunan römork traktörden ayrılarak kontrolsüz bir şekilde yüzlerce metre seyir etti. 20 yaşındaki Trakya Üniversitesi öğrencisi Mehmet Sezer'in evinin balkonunda cep telefonu kamerası ile görüntülediği olayda, ana caddede trafiğin sakin olması ve bölgede yaya bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

"Olay bir anda oldu"

Üniversite öğrencisi Mehmet Sezer, yaşadıklarını İHA'ya anlattı. Sezer, olayın yaşandığı caddenin sürücü kurslarının eğitim güzergahı olduğunu belirterek, "Ehliyetimi yeni aldığım için zaman zaman balkonda vakit geçirip sürücü adaylarını izliyorum. Çok aktif bir yol. Tesadüf yine onları izlerken başıma bu olay geldi. Olay bir anda oldu. Ben de fark ettiğimde römork bayırdan aşağıya doğru gelmeye başlamıştı. Hemen içeriye girip telefonumu aldım ve çekmeye başladım. Traktör sahibi bir süre olayı yukarıdan izledi, daha sonra da römorkunun yanına gitti. Tabii birkaç tane de araç yanına gitti yardıma ihtiyacı olabilir düşüncesiyle" dedi.

Sezer, çektiği bu ilginç videoyu arkadaş gruplarına ve babasına gönderdiğini belirterek, "Video çok hızlı bir şekilde yayılmış zaten. Her yerde internette videoyu görebiliyorum şu anda" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber