Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:23 Yorum: 0

Edirne’de şehitler dualarla anıldı

Edirne'de Çavuşbey Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Edirne’de şehitler dualarla anıldı

Edirne'de Çavuşbey Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Edirne'de Çavuşbey Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla şehitler için mevlit okutuldu. Mahalle sakinlerinden Erkan Makas, mevlit programını bundan sonra geleneksel hale getirip, şehitlerimizi her yıl anacaklarını belirtti.

Çavuşbey Mahallesi merkezinde kahveler önünde mahalle sakinleri tarafından şehitlerimiz anısına mevlit okutuldu. Mevlit programına Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, İl Müftüsü Emrullah Üzüm ve çok sayıda mahalleli katıldı.

İl genelinde görev yapan imam ve müezzinlerin dualarıyla başlayan mevlide İl Müftüsü Emrullah Üzüm dua okudu. Mevlit programıyla ilgili konuşan Çavuşbey Mahallesi sakinlerinden Erkan Makas, mevlit programlarını geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Amaçlarının şehitlere verdikleri değeri bir kez daha gösterip gençlere örnek olmak olduğunu söyleyen Edirne Belediye Meclis Üyesi Erkan Makas, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı şehit olanların anısına mevlit okutmak istedik. Gençlerimize de örnek olmak istedik. Bundaki amacımız şehitlerimize ne kadar değer verdiğimizin görülmesi ve onların da sahip çıkması. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne bir nebze olsa biz de katkıda bulunmak istiyoruz Çavuşbey Mahallesi olarak bunu geleneksel hale getireceğiz bundan sonra" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber