Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2016 - 17:18 Yorum: 0

Edirne’de Yanan Ormanlık Alanlar Ağaçlandırılacak

Edirne Valisi Günay Özdemir, Keşan ilçesinde yaptığı ziyaretlerin ardından geçtiğimiz günlerde Sazlıdere köyü civarında çıkan orman yangınında...

Edirne’de Yanan Ormanlık Alanlar Ağaçlandırılacak

Edirne Valisi Günay Özdemir, Keşan ilçesinde yaptığı ziyaretlerin ardından geçtiğimiz günlerde Sazlıdere köyü civarında çıkan orman yangınında zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Özdemir, yapılan ön inceleme ve temizlik çalışmalarının ardından bölgenin en kısa sürede ağaçlandırılacağını söyledi. Yangında zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunan Edirne Valisi Günay Özdemir, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Günay Özdemir incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Hala bölgede müdahale ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Diğer teknik konular daha sonra netleşecek. İnşallah gerekli teknik ve temizlik çalışmalarının ardından gelecek baharda bölgemizi ağaçlandırma çalışmalarına başlayacağız. Ekiplerimiz canla başla çalıştılar, önemli olan can kaybının olmamasıdır, ben kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten arkadaşlarımız zor bir iş yapıyor. Ne zaman nerede ne olacağını rüzgârın nereden eseceğini bilemiyorsunuz. Yangın tarladan başladı, direk ormanı yakma gibi bir durum yok. Yaz aylarında sigara izmariti ve cam kırıklarından da çıkma durumu var" dedi.

Vali Özdemir daha sonra, Sazlıdere ve Gökçetepe köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber