Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Edirne'de YGS heyecanı başladı

Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS), girecek öğrenciler, yapılan üst aramalarının ardından sınava alındı

Edirne'de YGS heyecanı başladı

EDİRNE (AA) - Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS), girecek öğrenciler, yapılan üst aramalarının ardından sınava alındı.

Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi'nde sınava girecek öğrenciler, sabah erken saatte yerleşkenin önünde beklemeye başladı.

Bazı öğrenciler ailesiyle sınav yerine gelirken, bazıları yalnız gelmeyi tercih etti. Bir süre yerleşkenin önünde bekleyen öğrenciler, daha sonra görevliler tarafından üstleri arandıktan sonra sınav alanına alındı.

Çocuğunu sınava getiren Vedat Çalbıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yoğun bir çalışma döneminin ardından sınava girdiğini söyledi.

Sınav sonucunu görmeden hedef koymadıklarını belirten Çalbıyık, öğrencilere başarılar diledi.

Veli Filiz Kutup ise kızının heyecanlı şekilde sınava girdiğini fakat dışarıda bekleyen tüm velilerin daha çok heyecan yaptığını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber