Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2014 - 10:33 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

ETB'den ziyaretler

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret Borsası  (ETB) heyeti, Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal ve Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren’i makamında ziyaret etti.

ETB'den yapılan açıklamaya göre, ETB Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Eray Karaca'dan oluşan heyet, Başkal'a görevinde başarı diledi.

Edirne'de görev yapmanın kendisini mutlu ettiğini ifade eden Başkal, şunları kaydetti:

"İnsanlarımız kurallara bağlı ve kutsal bir görev olan vergi konusunda üzerine düşeni layıkıyla yerine getirme gayretindeler. Burada bizlere düşen kendilerine destek olmaktır. Olası anlaşmazlıkları mümkün mertebe uzlaşma yoluyla çözmeye çalışıyoruz. Mükelleflerimizle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler geliştirdik. Bu güzel ortamı daha da geliştirmeye çalışacağız." 

ETB heyeti daha sonra Vakıflar Bölge Müdürü Güneren'i de ziyaret etti.

 

-Edirnespor GK’den,  ASKF’ye ziyaret

 

Edirnespor GK  Başkanı Şükrü Atamgüç, basın sözcüsü Savaş Üner ve genel sekreter Halil Bodur, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı İbrahim Acar ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Edirnespor GK'dan yapılan açıklamaya göre, Acar, ASKF Edirne Şubesi'ndeki ziyarette Edirnespor GK  yönetiminin ince davranışından dolayı mutlu olduklarını belirterek, yeni sezonda Edirnespor GK'ye başarılar diledi.

 Atamgüç de kısa süre önce yapılan seçimde göreve gelen Acar ve yönetimine başarı diledi.

 

- Doğuş, Edirne'de film çekmek istiyor

 

Şarkıcı Doğuş, çekmek istediği film konusunda yer tespiti yapmak için Edirne'yi ziyaret etti.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Recep Gürkan ile makamında görüşen Doğuş, ilde film çekmek istediğini ve bu nedenle kurumları ziyaret ettiğini belirtti.

Edirne'nin tarihi ve önemli şehirlerden biri olduğunu belirten Doğuş, "Edirne’de attığımız her adımda bir eserle karşılaştık. Ekibimizle birlikte, bu sultanlar şehrinde bir film çekmek istiyoruz. Bunun ön hazırlıklarını yapmak üzere geldik" ifadelerini kullandı.

Gürkan da Edirne'nin tanıtımına katkısı olacak herkese destek olacaklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber