Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 17 Eylül 2014 - 16:28 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

Yeni eğitim ve öğretim yılı

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Uzunköprü Belediyesi, Şinasi İlkokulunda düzenleme çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Uzunköprü Belediyesinin eğitim ve öğretime katkısının devam ettiği belirtildi.

Şinasi İlkokulunun bahçesine kilit taş döşenerek yeni eğitim dönemine hazır hale getirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye başkanının okullara olan desteği her geçen gün artarak devam etmektedir. Ergene İlkokulunun 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı öncesinde vermiş olduğu talep dilekçesini değerlendiren belediyemiz, ana sınıfı ve okul koridorlarındaki ortak kullanım alanlarında gerekli çalışmaları gerçekleştirmiş okullarına açılmasına kısa bir süre kala tüm işlerin tamamlanmasını sağlamıştır."

 

- Gaziler Günü

 

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bozkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk'e 19 Eylül 1921'de TBMM tarafından gazilik unvanı verildiğini hatırlattı.

Türk tarihinin zaferlerle dolu olduğunu aktaran Bozkurt, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti de aynı ruh ve milli şuurla kazanılan büyük zaferin o sağlam temellerin üzerinde yükselmiştir. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin dün cephede vermiş oldukları şanlı mücadele, bugün  Türk gençliğinin en büyük övünç ve feyiz kaynağıdır. Tarihin gördüğü en büyük destanların kahramanları olan şehitlerimiz ve gazilerimiz dün olduğu gibi bugün de yolumuza ışık tutan en önemli yol göstericilerdir."

 

- Kadın basketbolculara tatlı hediye hediyesi

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Basketbol Kulübü oyuncularına tatlı ikram etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan ve beraberindekiler takımı ziyaret etti. Oyuncularla sohbet eden Gürkan, kentteki bir tatlıcının yaptığı Arnavut kültürüne ait tatlıyı oyunculara ikram etti.

Fotoğraf çekiminin de yapıldığı ziyarette, Edirnespor Başantrenörü Aziz Akkaya, oyuncular ve yöneticiler yer aldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber