Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 18:28 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

Edirne'de "21. Yüzyıl Okulunda Liderlik" projesi uygulanacak

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Edirne'de "21. Yüzyıl Okulunda Liderlik" projesi uygulanacak.

Edirne Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, projenin Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Trakya Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Temmuz - Ağustos döneminde uygulanan teknik destek programı kapsamında kabul edildiği belirtildi.

Edirne merkez ve ilçelerinde görev yapan 106 okul müdürüne 21. Yüzyıl Becerilerinin Kazanımları, 21. Yüzyıl Okulu ve Türkiye Gerçekleri, İletişim ve Liderlik, Öğrenme Odaklı Okul Liderliği, Fark Yaratan Liderlik, Teknoloji Kullanımı, Liderlik ve Teknoloji, İnovasyon ve Öğrenme konularında uzmanlar tarafından 3 gün 15 saatlik eğitim verileceği aktarıldı.

Açıklamada, 27 - 31 Ekim tarihlerinde Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşecek olan eğitimin 27 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da müdürlüğün giriş salonunda düzenlenecek açılış töreniyle başlayacağı kaydedildi.

 

- Edirne'de hava durumu

 

Edirne'de yarın sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 23 derece olduğu kentte sıcaklık az da olsa düşecek.

Yarın hava sıcaklığının en yüksek 19, en düşük ise 10 derece tahmin edildiği kentte sağanak yağış bekleniyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber