Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Ekim 2014 - 13:43 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

Klasik otomobilcilerden, Belediye Başkanı Gürkan'a plaket

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Trakya Klasik Otomobilciler Derneği (TRAKOD) üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Dernek Başkanı Mustafa Çubukçu ziyarette, "Bir Nehir, 3 Şehir Projesi" adı altında gerçekleştirilen, 2. Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi'nde elde ettiği ikincilik plaketini, Gürkan'a verdi.

Çubukçu, desteğinden dolayı Gürkan'a teşekkür etti.

Gürkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türk bayraklarıyla donatılmış klasik otomobilleri inceledi, dernek üyeleriyle sohbet etti ve onlarla şehir turu attı.

 

 

- Ateşçi Bilgilendirme Semineri

 

Edirne'de, "Katı Yakıtlı Kazanlarda Yakma Sistemleri, Ateşçi Bilgilendirme ve Gelişim Semineri" düzenlenecek.

Makina Mühendisleri Odasının, Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Trakya Üniversitesi ve Gazdaş ile ortaklaşa düzenlediği seminer, yarın 12.00'de Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilecek.

Yarın ayrıca 13.00'te apartman ve site yöneticileri ile çevreye duyarlı Edirnelilerin katılımıyla doğalgaz, asansör ve ısı yalıtımı gibi konularda yönetmelik ve yasal zorunlulukların ele alınacağı panel düzenlenecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber