Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aslan:-"Şimdi yılmadan ve yorulmadan çalışmanın, yeni değerler yaratmanın zamanıdır"

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan, yılmadan ve yorulmadan çalışmanın, yeni değerler yaratmanın zamanı olduğunu bildirdi.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, kadınların Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında büyük fedakarlıklar gösterdiğini belirtti.

Başarma ve ilerleme azmi taşıyan müteşebbis ruha sahip girişimci kadınların çalışma hayatında yer aldıkça Türkiye Cumhuriyeti ve ekonomisi dünya konjonktüründe kısa zamanda hak ettiği yeri alacağını aktaran Aslan, şunları kaydetti:

"Şimdi yılmadan ve yorulmadan çalışmanın, yeni değerler yaratmanın zamanıdır. Türk kadınına yürüyeceği yolda başarılar diliyor, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Edirne İcra Komitesi  olarak kutluyoruz." 

 

- ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt

 

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, kadınların gücünün medeniyet göstergesi olduğunu bildirdi.

Kadınların hayatın yönetmeni oldukları gibi iş dünyasının da gerçek ortakları olduğunu belirten Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

"Milletimizin en değerli varlığı olan kadının toplumsal hayatımızdaki yerinin daha da yükselmesi ve başarılarının toplumun refahına değer katması en büyük dileğimizdir. Türkiye kadınlarımızla daha çok büyüyecek ve daha çok gelişecektir. Tüm dünya kadınlarının kutladığı, birlik ve dayanışmanın simgesi olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ülkemiz kadınlarının ve üyelerimiz arasında yer alan kadınlarımızın bu anlamalı gününü kutlar, kadınlarımıza daha güzel yarınlar, mutlu bir gelecek temennisiyle saygılar sunarım."

ETİKETLER: TOBB , kadınlar , toplumsal hayat
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber