Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

Yazar Aydın, öğrencilerle buluştu

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Yazar Almıla Aydın, Bahçeşehir koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Aydın, kolejde düzenlenen toplantıda, insanın yaşamı boyunca birçok bilgi öğrendiğini söyledi. Okuyan insanın başarılı olacağını aktaran Aydın, "Okulda olduğu kadar hayatta da başarının  en önde gelen şartların biri yine okumaktır. Yüzyılların deneme ve araştırma ürünlerinden yararlanmak, uygar ve kültürlü bir insan olmak için çok okumalıyız " diye konuştu.

Okul Müdür Mahmut Boztürk, yazar etkinliklerine devam edeceklerini kaydetti.

Aydın, konuşmaların ardından öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

 

-Edirne Valiliği akıllı telefon uygulamasına geçti

 

Edirne Valiliği akıllı telefon uygulamasına geçti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, valiliğin web sitesinin mobil yazılımını hazırlayarak hizmete sunduğu belirtildi.

Mobil uygulamada haber, şehir rehberi, duyuru, sanal tur, yönetim, iletişim gibi bilgilere kolayca erişme imkanı sunulduğu aktarılan açıklamada, Android sürümünün hizmete alındığı ileri ki günlerde ise İOS sisteminin hayata geçeceği kaydedildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber