Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 14:08 Yorum: 0

Edirne'den kısa kısa

Vali Şahin TÜ Mimarlık Fakültesi'nde incelemelerde bulundu

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Trakya Üniversitesi (TÜ) Mimarlık Fakültesi'nde incelemelerde bulundu.

Fakültenin sınıflarınI ve okul binasını gezen Şahin TÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamide Burcu Özgüven'den bilgi aldı.

Şahin, öğrencilerle de sohbet etti.

 

-Kanal temizliği çalışmaları görüntülendi

 

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce kanal temizliği çalışmaları görüntülendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kanal görüntüleme robotu aracılığıyla yağışlarda meydana gelen su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla kanal temizliği çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

Çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

 

-Sınava girecek öğrencilerin velilerine seminer

 

Edirne Öğrenci Velileri Derneği tarafından sınava girecek öğrencilerin velilerine seminer verileceği bildirildi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, 4 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te Günce Final Dergisi Dershanesi Toplantı Salonu'nda yapılacak olan seminere tüm veliler davet edildi.

Sınavlara günler kala velilerin öğrencilerle ilişkisinin nasıl olması gerektiği ve öğrencilerin başarısına veliler olarak nasıl katkı sunabileceği konularının konuşulacağını aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Eğitimde süren bilinmezlik ve nasıl bir eğitim olmalıdır konusunda da ilimizde örgütlü eğitim iş kolundaki sendikalarımızın görüş ve önerilerini dinleme olanağı bulacağız. Öte yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile bakanlık arasında varılan protokolle yapılması düşünülen Fen Lisesi'nin olmayacağı kararı sonrasında velilerden gelen talep üzerine bir kampanya başlata kararı aldık. Protokolde de görüldüğü gibi kentimizde bir Fen Lisesi ihtiyacı vardır.  Bu nedenle ihtiyaç olan ancak sonradan vazgeçilen Fen Lisesi'nin hangi kaynaktan yapılırsa yapılsın mutlaka yapılmasını talep eden bir imza kampanyasını başlatacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber