Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Eylül 2016 - 11:23 Yorum: 0

Edirneli kasapların kıyma çekme mesaisi

Edirne'de kasaplar Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Edirneli kasapların kıyma çekme mesaisi

Edirne'de kasaplar Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Kasaplar, gece geç saatlere kadar kesilen kurbanlık etleri kıyma çekerek, vatandaşların taleplerini yetiştirmeye çalışıyor.

Edirne'de kasaplar Kurban Bayramı'nın ilk gününde yoğun mesai harcadı. İlk günü kurban kesimiyle uğraşan kasaplar, gecesinde de mesailerini kıyma çekimi yaparak geçirdi.

Kurbanlık etlerini kıyma ve sucuk yaptırmak isteyen vatandaşlar kasaplara akın etti. Vatandaşların kıyma talebine yetişebilmek için yoğun mesai harcayan kasaplar, gece yarılarına kadar çalıştıklarını söyledi.

Edirne'de kasaplık yaptığını belirten Soner Dede gece gündüz kıyma çektiklerini söyleyerek, "Çok yoğun şekilde kıyma çekimi başladı. İnanılmaz yoğun. Sabah saat 08.00'da bir geliyoruz akşam gece sabaha kadar buradayız" dedi.

Kemiksiz dana etinin kilosunu 2 liradan çektiklerini belirten Dede, "Kurban Bayramı süresince bize et gelecek. Bereket versin bu da bir hizmet" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber