Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Ekim 2014 - 10:48 Yorum: 0

Edirneli tekvandocular için kuşak sınavı düzenlendi

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi tekvando sporcuları kuşak sınavına katıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Spor'da Türkiye Şampiyonaları heyecanının ardından...

Edirneli tekvandocular için kuşak sınavı düzenlendi

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi tekvando sporcuları kuşak sınavına katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Spor'da Türkiye Şampiyonaları heyecanının ardından sporcular kuşak sınavına girdi.

Edirne Belediye Spor ve alt yapı kulübü olan Balkan Yıldızı Spor Kulübünden 82 sporcunun katıldığı sınavda tekvandocular bir üst kuşağa geçmek için ter döktü.

Antrenör ve sınav komisyonu başkanı Metin Eşme, kuşak terfi sınavlarının tekvandocuların bayramı sayıldığını söyledi.

Sınava giren sporcuların büyük bir performans göstererek bir üst kuşağa geçebilmenin mücadelesini verdiğini aktaran Eşme, şunları kaydetti:

" Sporcuların birbirlerine olan derecelerini gösteren kuşaklar Beyaz olarak başlar ve siyaha dek sürer. Türkiye Şampiyonalarına katılmak isteyen her sporcu kuşak sınavına girmek ve kuşak derecesini yükseltmek zorundadır. Bugün bir üst düzeye geçmek için ter döken tüm sporcularımı kutluyorum. Sınavın ardından artık 2014 - 2015 sezonuna çok daha yoğun bir şekilde hazırlanacak ve bu yılki başarımızın üstüne çıkmaya çalışacağız."

Sınavda komisyon üyesi olarak Kırklareli Ergin Spor'un kulüp başkanı Gökan Yeşil ve antrenörü Savaş Ergin de görev aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber