Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ağustos 2014 - 17:18 Yorum: 0

Edirnespor GK, renklerini değiştirdi

EDİRNE (AA) - Edirnespor GK'nin, renklerini değiştirdiği bildirildi.Edirnespor GK İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Savaş Üner, yaptığı yazılı açıklamada, genel kurul toplantısında takımın...

Edirnespor GK, renklerini değiştirdi

EDİRNE (AA) - Edirnespor GK'nin, renklerini değiştirdiği bildirildi.

Edirnespor GK İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Savaş Üner, yaptığı yazılı açıklamada, genel kurul toplantısında takımın renklerini değiştirme kararı aldıklarını belirtti.

Sarı-Kırmızı olan renklerinin artık mavi-siyah-kırmızı olduğunu aktaran Üner, şunları kaydetti:

"Takımımızın taraftarlarından gelen talepleri dinleyen yönetimimiz renk değişikliği kararı aldı. Aldığımız kararla bundan böyle renklerimiz mavi-siyah-kırmızı olarak değişti. Kararımız genel kuruldan oy birliğiyle geçti. Yaptığımız değişim takımımıza ve Edirne'ye hayırlı olsun. Öte yandan genellikle bölgemizdeki futbolculardan oluşturduğumuz takımımızda transfer sezonunu kapadık. Futbolcularımız yaptıkları antrenman ve hazırlık maçlarında uyum içinde olduğunu gösterdi. Dinamik bir kadro oluşturduk. 2014-2015 sezonunda takımımız isminden söz ettirerek, iddialı takımlar arasında yerini alacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber