Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Aralık 2017 - 11:08 Yorum: 0

EDOK komutanı Dalkıran’dan başkan Üzülmez’e ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığına atanan Tuğgeneral Kazım Dalkıran'ı makamında...

EDOK komutanı Dalkıran’dan başkan Üzülmez’e ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığına atanan Tuğgeneral Kazım Dalkıran'ı makamında ağırladı.

Milli Savunma Bakanlığı'na ait atama kararnamesi ile EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığına atanan Tuğgeneral Kazım Dalkıran'a hayırlı olsun ziyaretine giden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e Komutan Dalkıran iade-i ziyarette bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve belediye başkan yardımcıları tarafından belediye hizmet binası girişinde karşılanan EDOK Komutanı Dalkıran makamda ağırlandı.

Ziyarette konuşan Dalkıran'a hayırlı görevler ve başarılar dileyen Başkan Üzülmez, "Vatanımız ve milletimizin bekası için üzerimize düşen ne varsa, kesintisiz iş birliğine her zaman hazırız" dedi. Kartepe'de görev almaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Komutan Dalkıran, "Kartepe, ülkemizin nadide ilçelerinden birisi. Milletimizin huzuru ve güvenliği için burada görev almaktan memnuniyet duyuyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim" dedi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran ile birlikte hatıra pozu verdiler. Başkan Üzülmez tarafından Garnizon Komutanı Dalkıran'a günün anısına hediye takdim etti.

EDOK Komutanı Dalkıran, ziyaretlerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür etti.

EDOK komutanı Dalkıran’dan başkan Üzülmez’e ziyaret

EDOK komutanı Dalkıran’dan başkan Üzülmez’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber