Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Edremit Belediyesi okul bahçelerinde düzenleme yapıyor

Edremit Belediyesi ilçedeki okullara desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce yeni yapılan okullar bakım onarım ve...

Edremit Belediyesi okul bahçelerinde düzenleme yapıyor

Edremit Belediyesi ilçedeki okullara desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda eğitim ve öğretim yılı başlamadan önce yeni yapılan okullar bakım onarım ve bahçe düzenlemelerinde destek oluyor.

Edremit Belediyesi tarafından ilçedeki okulların bahçe düzenlemeleri yapılıyor. Eğitim ve öğretimin başlamasına kısa bir süre kala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında yeni yaptırılan Mithat-Fethi Büyükdalgıç Ortaokulu'nun bahçe duvarları, bahçe içi düzenlemeleri Edremit Belediyesi tarafından yapılıyor. Ayrıca ihtiyaç duyulan okullarda başta bahçe düzenlemesi, yeşil alan takviyesi ve malzeme olmak üzere destek veriliyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, çalışmaların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde yürütüldüğünü belirterek "Geleceğimiz olan çocuklarımızın fiziki olarak daha modern ve pırıl pırıl bir ortamda eğitim görmeleri için belediye olarak destek olmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Genç nesillerin kaliteli ve uygun ortamda eğitim görmeleri önceliğimizdir" dedi.

Edremit Belediyesi okul bahçelerinde düzenleme yapıyor

Edremit Belediyesi okul bahçelerinde düzenleme yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber