Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Edremit Belediyesi'nde "Kadın Erkek Eşitliği" sözleşmesi imzalandı

VAN (AA) - Van'ın Edremit Belediyesi, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği (CEMR) Şartı Sözleşmesi'ni imzaladı.Edremit Belediyesi'nin şubat ayı meclis görüşmelerinde kabul edilerek...

Edremit Belediyesi'nde 'Kadın Erkek Eşitliği' sözleşmesi imzalandı

VAN (AA) - Van'ın Edremit Belediyesi, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği (CEMR) Şartı Sözleşmesi'ni imzaladı.

Edremit Belediyesi'nin şubat ayı meclis görüşmelerinde kabul edilerek karar altına alındığı Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı Sözleşmesi, Edremit Belediye Başkanı Sevil Rojbin Çetin ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkerim Sayan tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Çetin, belediye meclis üyeleri tarafından kabul edilen sözleşmeye dikkati çekerek, "Kadın-erkek eşitliği herkes için temel bir hak ve demokrasi için gerekli bir değerdir. Bu hakkın hayata geçirilmesi, yaşamın her alanında politik, ekonomik, sosyal ve kültürel uygulanmasına ihtiyaç vardır. Yaşamdaki kadın erkek eşitliğinin daha da yaşamsallaşması adına karar altına alarak imzaladık. CEMR sözleşmesinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber