Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Mart 2019 - 14:03 Yorum: 0

Edremitli öğrencilerden Kızılkeçili Hatıra Ormanı

Edremit İlçesinde, Kızılkeçili İlk Okulu ve Ortaokulu öğrencileri, Kazdağı'n da fidan dikti.

Edremitli öğrencilerden Kızılkeçili Hatıra Ormanı

Edremit İlçesinde, Kızılkeçili İlk Okulu ve Ortaokulu öğrencileri, Kazdağı'n da fidan dikti. Hanlar Mevkiine Mevkisine giden 165 öğrenci önce ağaç dikti sonra da piknik yaptı.

Edremit'te Kırsal Kızıllkeçili İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kazdağı'nda 500 fıstıkçamı fidanı dikti. Okul Müdürü Erhan Tuna ve öğretmenlerinin öncülüğünde Hanlar Mevkiine giden öğrenciler ağaç dikme mutluluğu yaşadı. Öğrencilere, Edremit Orman İşletme Müdürlüğünden Orman Mühendisi Okan Tosun ve Merve Varsak da yardımcı oldu. 165 öğrenci fidan dikiminin ardından güneşli bir havada Kazdağı eteklerinde piknik yaptı. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Okul Müdürü Erhan Tuna, " Öğrencilerimiz arasında ağaç sevgisini artırmak için böyle bir etkinlik yaptık. Bize yardımcı olan Orman Mühendisi Okan Tosun ile Merve Varsak'a teşekkür ediyorum. Dikim yaptığımız alana Kızılkeçili Hatıra Ormanı adını verdik Bunun için tabela diktik. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yaklaşık 500 adet fıstıkçamı fidanı diktik. Yaz aylarında gidip sulayacağız" dedi.

Edremitli öğrencilerden Kızılkeçili Hatıra Ormanı

Edremitli öğrencilerden Kızılkeçili Hatıra Ormanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber