Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2017 - 15:18 Yorum: 0

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Balıkesir, Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü BENGİ Projesi Kapsamında kurs dışı sosyal kültürel faaliyetlere bir yenisini daha ekledi.

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Balıkesir, Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü BENGİ Projesi Kapsamında kurs dışı sosyal kültürel faaliyetlere bir yenisini daha ekledi. "Sihirli Ellerden Sanatsal Dokunuşlar" adını verdiği Kırkyama Sergisi özel bir AVM'nin Kulübü salonunda açıldı.

Sergi açılış törenine Edremit Belediye Başkan Vekili İsmail Cahit Erol, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Fethi Bilge, Merkez Müdürü İsmail Damar, yardımcıları Zerrin Eğrioğlu, Aytekin Öney ve davetliler katıldı. Sunuculuğunu İnsel Yalçın'ın yaptığı törende açılış kurdelesini Belediye Başkan Vekili İsmail Cahit Erol, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Fethi Bilge, Merkez Müdürü İsmail Damar ve Usta Öğretici Raife Ekinci birlikte kestiler. Merkez Müdürü Damar, yaptığı konuşmada "Özellikle BENGİ Projesi kapsamında verilen eğitim hizmetlerimizi tanıtmak, destek vermek, yaşatmak, yaygınlaştırmak ve yeni nesillere aktarılmasını sağlamak, katılımcılığı özendirmek, edinilen bilgi ve becerileri sergileme imkânı vermek amacıyla sosyal kültürel faaliyetlerimize ağırlık verilmektedir. İşte bu kapsamda özellikle kadınımızın sosyal ve kültürel hayata katılımı, meslek edinmesi ve istihdamına katkı sağlanmasının hedeflendiği eğitimlerimizden olan Kırkyama Kurslarımda üretilen el emeği göz nuru eserleri gün yüzüne çıkaran sergimizi açıyoruz. Ev sahipliği yapan Kipa Aile Kulübümüzün değerli yöneticisi Gamze Kınık a emek veren kursiyerlerimize, hocamız Raife Ekinciye, yardımcılarım Zerrin Eğrioğlu ve Aytekin Öney'e katkılarından dolayı ve siz değerli konuklara katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. 552 saat süreli kurslarımız Cumhuriyet Mahallemizde ve Zeytinli Altınkum mahallemizde açılmış olup bu kurslarımızda 48 kursiyerimiz eğitimlere katılmıştır. Bizler insanımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek, duydukları güvene layık olabilmek için çaba sarf ediyoruz. Ekim ayından bu yana 80 dalda açılan 482 Kurs ve Seminerde 10467 kursiyere eğitim hizmetleri verilmiştir. Tüm bu eğitimlerin içerisinde yer alan Kırkyama Kurslarımızda insanımıza özellikle kadınlarımıza fırsatların verilmesi halinde üretebilecek güzelliklerin gözler önüne serildiği sergimiz 3 Nisan 2017 Pazartesi gününe kadar ziyarete açık kalacaktır." dedi. İkramların ardından tören sona erdi.

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Edremit’te kırkyama sergisi açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber