Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu01:54 Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"01:50 İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”01:01 Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti
Türkiye 18 Temmuz 2019 - 10:23 Yorum: 0

Edremit’te tekne turu keyfi

Van'ın Edremit ilçesinde yerli ve yabancı turistlere sunulan tekne turu büyük rağbet görüyor.

Edremit’te tekne turu keyfi

Van'ın Edremit ilçesinde yerli ve yabancı turistlere sunulan tekne turu büyük rağbet görüyor.

Edremit Marinada yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunulan tekne turlarına yoğun talep olduğu belirtildi. Konuyla ilgili konuşan "Sinan Kaptan" isimli tekne sahibi Sinan Başak, "İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlere yarım saatlik Van Gölü'nde gezinti turu düzenliyoruz. Bunun yanında mehtap turları, dalış turları, parasailing ve özel günler için kiralama hizmetleri de veriyoruz" dedi.

Yerli ve yabancı turistlerin özellikle hafta sonları tekne turlarına yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Başak, "Yarım saatlik olan tekne turlarımız kişi başı sadece 10 TL'dir. Bu yarım saat içerisinde vatandaşların Van Gölü'nün eşsiz güzelliğini görmelerine olanak sağlıyoruz. Vatandaşlar da bu turlardan oldukça memnun. Kimi doğum gününü kutluyor, kimi evlilik yıldönümünü, kimi ise teknede evlilik teklifi yapıyor. Halkımızın bu ilgisi bizleri de mutlu ediyor. Bu anlamda tüm halkımızı tekne turumuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise, bu hizmetin yerinde olduğunu ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Edremit’te tekne turu keyfi

Edremit’te tekne turu keyfi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber