Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 18 Ocak 2018 - 13:13 Yorum: 0

Efeler AK Parti’nin yeni yönetimi mazbatasını aldı

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatında geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurul sonucu göreve seçilen Çağatay Gültaştı başkanlığındaki yeni...

Efeler AK Parti’nin yeni yönetimi mazbatasını aldı

AK Parti Efeler İlçe Teşkilatında geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan genel kurul sonucu göreve seçilen Çağatay Gültaştı başkanlığındaki yeni yönetim mazbatasını olarak göreve başladı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Efeler İlçe Secim Kurulu'na gelerek mazbatasını alan İlçe Başkanı Gülaştı, yönetimini hizmet noktasında yetkin kişilerden oluşturduğunu söyledi. Parti içerisindeki birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Gülaştı, "Aydın Efeler AK Parti olarak dışsal büyümeyi hedefliyor isek, öncelikle içsel birleşmeyi ve bütünleşmeyi sağlamalıyız. Biliyoruz ki bizleri birleştiren şeyler, ayıran şeylerden daha büyüktür. O ki memleket sevgisi, Aydın sevgisi ve AK Parti sevgisidir. Bu sevgi şemsiyesi altında görev yapacak arkadaşlarımızı, daha önce teşkilatlarda ve yönetimlerde görev yapmış arkadaşlarımızdan, partimizin üyesi olup bugüne kadar görev almamış arkadaşlarımızdan, bir de partimizin yeni üyesi olup bizlere katma değer katan ilçemizin değerli insanlarından oluşturduk. Tabi ki bu dağılımı kendi içerimizde homojen yapmadık. Temsil noktasında iyi hizmet noktasında yetkin olan arkadaşlarımızı teşkilatlarımıza ve partimize "kan uyumu, doku uyumu" hassasiyetimiz oldu" dedi.

2019'daki seçimlerin ülkeye ve partiye değer katma noktasında önemli olduğunu ifade eden Gülaştı, "Keyifli bir süreç yaşayacağız. Bu da 2019 yılı yerel seçimler ve akabinde ülkemizde siyasal tıkanıklığı giderecek, ilk kez yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi seçimleri. Tüm dava arkadaşlarım değişen Büyükşehir Yasası, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve terör örgütü FETÖ ile ilgili en üst düzeyde bilgi donanımına sahip olarak Efeler ilçemizde görev yapacaklardır. Partimizin büyük teveccüh gösterdiği şehirlerin teşkilatlarında görev yapan arkadaşlar, taşın altına ellerini koyuyor ise Aydın Efeler İlçe Teşkilatı'nda görev yapan dava arkadaşlarım taşın altına tüm vücutlarını koyacaktır. Ben ve dava arkadaşlarım bu bilinç ile partimizin neferi, Efeler ilçemizin hizmetkarı olacağız" diye konuştu.

Efeler AK Parti’nin yeni yönetimi mazbatasını aldı

Efeler AK Parti’nin yeni yönetimi mazbatasını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber