Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 14:53 Yorum: 0

Efeler Belediye Başkanı Özakçan: Yüreğimiz Yanarak Güne Başlıyoruz

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, Ramazan Ayı etkinleri kapsamında belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Efeler Belediye Başkanı Özakçan: Yüreğimiz Yanarak Güne Başlıyoruz

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, Ramazan Ayı etkinleri kapsamında belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Özakçan, gecede yaptığı konuşmada "Yüreğimiz yanarak güne başlıyoruz. Mübarek Ramazan ayında en büyük dualarımızdan biri artık şehit haberleri gelmesin" diye konuştu.

Aydın-İzmir Karayolu üzerinde bulunan özel bir tesiste gerçekleştirilen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Mesut Özakcan misafirlerini eşi Gülay Özakcan ile birlikte karşıladı. Belediye meclis Üyeleri ve Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği iftar davetinde masaları da tek tek dolaşıp konukları ile ilgilenen Başkan Özakçan, aynı zamanda ekip arkadaşı olarak gördüğü muhtarlar ve meclis üyelerine teşekkür etti.

"YÜREĞİMİZ YANARAK GÜNE BAŞLIYORUZ"

Mübarek Ramazan ayını yaşadıklarını ve Allah'tan en büyük dileklerinden birinin de ülke insanının huzur ve sağlık içinde yaşaması olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Maalesef şehit haberleri nedeniyle yüreğimiz yanarak güne başlıyoruz. Şükür bölgemiz huzur, barış ve sağlık içinde ama duamız tüm ülkemizin barış ve huzur içinde olmasıdır. 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında yeni doğmuş bir Efeler Belediyesi olarak halkımızın hizmetindeyiz. Halkımız memnun ve bu memnuniyeti oluşturan meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Efeler Belediye Başkanı Özakçan: Yüreğimiz Yanarak Güne Başlıyoruz

Efeler Belediye Başkanı Özakçan: Yüreğimiz Yanarak Güne Başlıyoruz

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber