Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Aralık 2017 - 11:18 Yorum: 0

Efeler Belediyesi her gün bin kişinin içini ısıtacak

Efeler Belediyesi, soğuk kış aylarının etkisini göstermesiyle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi'nde dağıttığı ücretsiz çorbalarla her gün bin kişinin...

Efeler Belediyesi her gün bin kişinin içini ısıtacak

Efeler Belediyesi, soğuk kış aylarının etkisini göstermesiyle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi'nde dağıttığı ücretsiz çorbalarla her gün bin kişinin içini ısıtıyor.

Efeler Belediyesi'nin yeni eğitim öğretim döneminin ilk günlerinde öğrencilere yaptığı sıcak çorba ikramı, havaların soğumasıyla birlikte yeniden başladı. Adnan Menderes Üniversitesi'nde hafta içi her gün farklı fakülteler önünde gerçekleşen çorba ikramıyla vatandaşların güne güzel başlaması sağlanıyor.

Efeler Belediyesi'nin Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Poliklinikler önünde yapılan ücretsiz çorba ikramından, hasta ve hasta yakınları da yararlandı. Yaşlı ve çocukların yoğun olarak ilgi gösterdiği çorba ikramından faydalanan vatandaşlar, "Efeler Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Soğuk havalarda içimiz ısındı. Çok teşekkür ediyoruz" diyerek hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Soğuk havalarda vatandaşlarımızın güne güzel başlamaları için her gün bin kişilik sıcak çorba ikramı yapıyoruz. Öğrencilerimizi önemsiyoruz, bunun farkında olmanızı istiyoruz. Belediyemizin eğitime olan bakışını ortaya koymak, öğrencilerimize verdiğimiz değeri göstermek adına Adnan Menderes Üniversitesi'ndeyiz. Hafta içi 5 gün, farklı fakülte önlerinde, farklı çorbalarla öğrencilerimizin güne sıcak başlamasını sağlıyoruz" dedi.

Efeler Belediyesi her gün bin kişinin içini ısıtacak

Efeler Belediyesi her gün bin kişinin içini ısıtacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber