Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2016 - 17:33 Yorum: 0

Efeler’de 330 gram esrar satılamadan yakalandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda satışa hazır 330,50 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Efeler’de 330 gram esrar satılamadan yakalandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda satışa hazır 330,50 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre; Aydın genelinde Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmaları kapsamında Efeler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda satışa hazır şekilde 98 adet küçük şeffaf poşetler içerisinde 124 gram esrar maddesi ve iki ayrı poşet içerisinde 206.5 gram olmak üzere toplam 330.50 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen R.G. isimli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber