Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Efeler’de ‘7 Eylül ve Milli Mücadele’ sergisi beğeni topladı

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "7 Eylül ve Milli Mücadele" günlerini anlatan bir fotoğraf sergisi...

Efeler’de ‘7 Eylül ve Milli Mücadele’ sergisi beğeni topladı

Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "7 Eylül ve Milli Mücadele" günlerini anlatan bir fotoğraf sergisi düzenlendi.

Milli Aydın Bankası'nda düzenlenen sergi açılışına, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Aydın Tarih Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Musa İlhan ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, açılış konuşmasın da, parçalanmış bir imparatorluktan yeni bir Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurulduğunu belirterek, kurtuluş mücadelesinde tüm ülkelere örnek olduğunu ifade etti. Cumhuriyet ve demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Özakçan, "Ecdadımız devleti kurarken din, dil, mezhep ayrımı gözetmeden bu günlere gelindi. Bu gün bakıldığın da iç ve dış tehditlerle karşı karşıyayız. Herkesin bildiği gibi 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimin nihai hedefi ülkemizi 95 yıl öncesine götürmek istendiği apaçıktır. Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Aydın Tarih Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Musa İlhan'da, Aydın'da belediyeler ve odaların işbirliğin de kent belleğinin oluşması için mutlaka bir kent müzesine ihtiyacın olduğunu, dernek olarak katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Efeler Belediyesi ile Aydın Tarih Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğinde düzenlenen sergi hafta sonuna kadar tüm halka açık olduğu ifade edildi.

Efeler’de ‘7 Eylül ve Milli Mücadele’ sergisi beğeni topladı

Efeler’de ‘7 Eylül ve Milli Mücadele’ sergisi beğeni topladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber