Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...11:57 Gazze’de can kaybı 32 bin 623’e yükseldi11:56 Emniyet Müdürlüğü “ Hırsızlık ve İletişim Yoluyla Dolandırıcılığı” led ekra...11:55 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Silahlı Hizmetler Kom...11:55 Başkan Bilgin, “Biz gerçekçiyiz milleti aldatmadık aldatmayacağız”11:52 Müsabakalardan madalyaları ile döndüler11:50 Doğanşehir’de toplu açılış11:50 Madagaskar’ı Gamane Kasıgrası vurdu: 11 ölü11:49 Hisarcık’ta kursiyerlere “Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme “ konulu seminer
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 14:03 Yorum: 0

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler Belediyesi tarafından, Doğan Mahallesi'nde 755 metrekarelik alanda oluşturulan Doğan Parkı düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler Belediyesi tarafından, Doğan Mahallesi'nde 755 metrekarelik alanda oluşturulan Doğan Parkı düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Doğan Mahallesi'nde düzenlenen açılış törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP'li ilçe başkanları ve kadın kolları başkanları, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törende ilk olarak konuşan Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Hortum, parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "2014'te yapılan yerel seçimlerin ardından Doğan Köy mahalleye dönüşerek Doğan Mahallesi adını aldı. Bugüne kadar mahallemizde vatandaşlarımızın zaman geçirebileceği ve çocuklarımızın güvenli bir şekilde oynayabileceği bir alanımız yoktu. Belediyemizin çalışmaları sayesinde bugün burada bu dileğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız Mesut Özakcan başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"ÜLKEMİZ 15 TEMMUZ'DA FELAKET YAŞADI"

Konuşmasına 15 Temmuz 2016 günü yaşanan darbe girişiminde yaşananları hatırlatarak başlayan T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Bildiğiniz gibi ülkemiz 15 Temmuz'da büyük bir felaket yaşadı. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler içe ve dış güçler 95 yıl öncesi hesapları bugün yine ortaya koyup bizleri büyük bir felakete uğrattı. Ama şükürler olsun ki milletimizin duruşu ve tepkisi, polisimizin ve ordumuz içerisindeki demokrasimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmak isteyenlerin gücü ve duruşu ile büyük bir faciaya sürüklenmekten ülkemiz kurtuldu. Cumhuriyet yolda bulunmadı ve kolay kurulmadı. Kuruluşunun temelinde gözyaşı var, kan var, kadınlarımızın ulusal Kurtuluş Savaşı'nda verdiği mücadele ve emek var. Büyük önderimiz Atatürk, Cumhuriyet'i gençlerimize emanet etti ama Cumhuriyet'ten sadece gençlerimiz sorumlu değil. Cumhuriyetimizin korunmasından, demokrasimizin geliştirilmesinden 7'den 70'e herkes sorumlu. Geliştireceğimiz demokrasi ile daha huzurlu, mutlu, kardeşlik ve barış içerisinde yaşayacağımız Doğan Mahallesi, Efeler, Aydın ve Türkiye ortamı yaratmak istiyoruz. 95 yıl önce hiçbir ayrım gözetmeden nasıl bütün dünyadaki mazlum ülkelere örnek olmuş bir ulusal Kurtuluş Savaşı vermişsek bugünde aynı o Kuva-yi Milliye ruhu ile Cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkmaya ihtiyacımız var. Ben inanıyorum milletimizin bu konudaki duruşu, tavrı ve mücadele ruhu 15 Temmuz'da öleceğini bile bile kendisini tankların altına atan yurttaşlarımızın hala var olduğu sürece bu ülkede Cumhuriyetimiz de ilelebet yaşayacak ve payidar kalacaktır. Her gün şehit haberleri almak isteniyoruz" dedi.

"MERKEZDE NE VARSA EN UZAK MAHALLEDE DE O OLSUN İSTİYORUZ"

Tüm mahallelere eşit hizmet için tüm güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Özakcan, "Barışın, kardeşliğin, huzurun, ekonomisi de düzelip güçlenen bir Türkiyemiz olsun istiyoruz. Kentlerimizde yaşadığımız ortamların, yaşam kalitesinin mahalle ve köylerimizde de gerçekleştiğini görmek, tüm hizmetleri getirerek sizlerle paylaşmak istiyoruz. Kent merkezinde ne varsa mahallemizde de olsun istiyoruz. Parkımız Doğan Mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte parkın açılış kurdelesini kesen Başkan Özakcan ve beraberindekiler parkı gezerek yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Tören mahalle halkına keşkek, tavuklu pilav ve ayran ikramı ile son buldu.

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Efeler’de Doğan Mahallesi parkına kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber