Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Eylül 2016 - 16:18 Yorum: 0

Efeler’de hayvan pazarının üstü kapatıyor

Efeler Belediyesi, sayılı günler kalan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Efeler’de hayvan pazarının üstü kapatıyor

Efeler Belediyesi, sayılı günler kalan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bölgenin en büyük hayvan pazarlarından biri olan Efeler ve Dalama Hayvan Pazarı'nın Kurban Bayramı öncesi padokların bulunduğu alanın üstü kapatılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, " Esnafımızın daha rahat ve sağlıklı bir şekilde Hayvan pazarından faydalanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Padokların bulunduğu alanların bir bölümünün üzerini hayvanları güneş ve yağmurdan korumak amacıyla geçtiğimiz yıl kapatmıştık. Büyükbaş bölümünde esnaflık yapan vatandaşlarımız bu bölümün üstünün kapalı olmayışından dolayı hem yaz hem de kış aylarında büyük zorluklar çekiyorlardı. Bizde vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda bütün bölümlerde bulunan padokların üzerini kapattık" ifadelerini kullandı.

"HAYVANLAR VETERİNER KONTROLÜNDEN GEÇİYOR"

Hayvan Pazarının düzenli olarak her hafta Cuma günleri hayvanlarını satmak isteyen vatandaşlara hizmet verdiğini belirten Başkan Özakcan, " Kurban Bayramımıza sayılı günler kaldı. Efeler Hayvan Pazarında olduğu gibi Dalama Mahallesi Hayvan Pazarı'nda da temizlik ve düzenlilik başta olmak üzere tüm gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hayvan Pazarı'na getirilen kurbanlıklar belediyemizin veterinerleri tarafından kontrol edilerek satışa sunuluyor. Bu sayede hem satıcılar tertip ve düzenli olarak hayvanlarını satabiliyor, hem de alıcılar gönül rahatlığı ile kurbanlık alabiliyorlar. Padokların üzerinin kapatılması ile de vatandaşımız ve hayvanlar, soğuk havadan, sıcak havadan etkilenmeyecektir" dedi.

Efeler’de hayvan pazarının üstü kapatıyor

Efeler’de hayvan pazarının üstü kapatıyor

Efeler’de hayvan pazarının üstü kapatıyor

Efeler’de hayvan pazarının üstü kapatıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber