Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2018 - 14:08 Yorum: 0

Efeler’de Tiyatro Günleri başlıyor

Efeler Belediyesi, 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında "Efeler'de Tiyatro Günleri" düzenleyecek.

Efeler’de Tiyatro Günleri başlıyor

Efeler Belediyesi, 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında "Efeler'de Tiyatro Günleri" düzenleyecek. Her gün bir oyunun sahneleneceği program kapsamında ilçe halkı tiyatroya doyacak.

Efeler Belediyesi, sanata ve sanatçıya verdiği önemi her fırsatta göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yarıyıl tatilinde çocuk tiyatro şenliği ile hem çocukların hem de büyüklerin beğenisini kazanan sanat dostu belediye, 5 gün boyunca tiyatro aşığı Efeler halkını konuk edecek. Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği işbirliği ile düzenlenecek olan tiyatro günlerinde beş gün boyunca birbirinden güzel oyunlar sahnelenecek. 27 Şubat Salı akşamı saat: 20.00'da Efeler Belediye Tiyatrosu'nun "İpler Kimin Elinde" isimli oyunla başlayacak olan tiyatro günlerinde sırasıyla; 28 Şubat Çarşamba "Cimri', 1 Mart Perşembe "Savaş İkinci Perdede Çıkacak', 2 Mart Cuma "Dar Alanda Uzun Hikayeler" ve son olarak 3 Mart Cumartesi "Salaklar Sofrası" ile son bulacak.

Biletler ücretsiz olarak temin edilecek

Tiyatro oyunları izdihama yol açmamak için biletli olacak. Oyunları izlemek isteyen vatandaşlar hafta içi her gün saat: 09.00-20.00 arası, Cumartesi günleri de saat: 10.00-15.00 arası hizmet veren Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi'nden kendileri için özel olarak hazırlanan biletleri ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Tiyatronun, güzel sanatların en ilgi çekici kollarından biri olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tüm tiyatroseverleri oyunlara davet etti.

Efeler’de Tiyatro Günleri başlıyor

Efeler’de Tiyatro Günleri başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber